Skip to main content

Zuideinde 25, 2371 BP Roelofarendsveen, T: 071 3312395, E: info@wesselmanbouwbedrijf.nl

Diensten

Nieuwbouw

Heeft u een mooi stukje grond? Dan kunnen wij daar uw droomhuis op bouwen! Wij werken nauw samen met diverse architecten en kunnen u daardoor begeleiden van de eerste ontwerpgesprekken tot het overhandigen van de sleutel. En met de persoonlijke aandacht van Wesselman Bouwbedrijf en de korte communicatielijnen, kunt u zich tijdens het hele bouwproces verheugen over de voortgang en houden wij alles steeds overzichtelijk.

Verbouwingen

Nét even meer ruimte hebben is altijd heerlijk! Dus kan die dakkapel uitkomst bieden, of pakt u het groter aan met een nokverhoging waardoor uw hele bovenverdieping groter wordt. Maar misschien heeft u op de begane grond juist behoefte aan extra ruimte: een heerlijk zonnige serre of de woonkamer vergroten middels een aanbouw. Voor al dit soort wensen kunt u ons inschakelen. Maar ook voor interne verbouwingen zoals het verplaatsen van muren, deuren, verbouwen van de badkamer of de keuken.

Renovatie en restauratie

Als eigenaar van een ouder woonhuis of (Gemeentelijk) monument, bent u uiteraard kieskeurig aan welke aannemer u uw troste bezit toevertrouwd. Wesselman Bouwbedrijf begrijpt dat en heeft dan ook de nodige ervaring met oudere panden. Juist dan komt het kleinschalige team en het vakmanschap tot zijn recht en denken we graag met u mee in de mogelijkheden van hergebruik van bouwmaterialen of inbreng van oude bouwmaterialen.

Onderhoud en isolatie

In een mooi huis wonen is één, maar het mooi houden is twee! Dus als uw goten, boeidelen, oude schoorstenen of kozijnen aan vervanging toe zijn, voeren wij die klus graag voor u uit.

Bij nieuwe kozijnen adviseren we u gelijk over de mogelijkheden van isolerend glas. Ook de zolder speelt op het gebied van isolatie een veel grotere rol dan u denkt. Met een geïsoleerd dak wordt niet alleen uw zolder, maar juist uw hele woning een stuk behaaglijker. En energiezuiniger! Wij informeren u graag.